Welkom in onze groep!

Inloggen leerkracht

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de pagina van groep 4; we wensen u veel kijk- en leesplezier! 

De afgelopen weken was juf Betske niet meer bij ons in de klas, omdat ze een baby verwachtte. Inmiddels hebben we Elijah alweer 2x mogen bewonderen in de klas! Juf Betske heeft ons getrakteerd met cake + blauwe muisjes en wij hebben haar verrast met een cadeau (muskietennet voor op de wandelwagen + babyslof-sokjes) en een knutsel (allemaal een mooie tekening gemaakt). 

Juf Annemarie is helemaal ingeburgerd in onze groep! Met haar werken we aan een project/thema over Frankrijk. Op donderdag proberen we wat meer aandacht te besteden aan ons land: Nederland. Hoe ziet ons land eruit? Wie zijn onze buurlanden? Aan welke zee ligt ons land? In welke provincie wonen wij? We duiken ook de vaderlandse geschiedenis in (koningsdag, koningshuis, aubadeliedjes: Piet Hein en Michiel de Ruiter, Zeehelden van vroeger, VOC-schepen, Spaanse oorlog) en de juf leest er spannende verhalen over voor. 

We hebben een sportief weekje; avond4daagse, voetbaltoernooi (met succesvolle winst voor een paar meiden uit onze groep) en de Koningsspelen.