Inloggen leerkracht

Dag allemaal,

alle cito's voor onze groep zijn gedaan en ik moet zeggen: De kinderen hebben enorm hun best gedaan! De resultaten worden bekeken en deze week besproken met de IB-er. Later kunnen ouders ze inzien bij Parnassys.  

De afgelopen week hebben de kinderen  voor het eerst dit schooljaar weer gezwommen. We troffen het. Half negen was het al 19 graden buiten en hadden we een lekker zonnetje. Het zwemwater was 27 graden, dus..... geen kind dat bezwaar had tegen het water. Ze zijn de glijbaan afgegaan en hebben 10 baantjes gezwommen, daarna muntgeld opgedoken en estafette gezwommen. Het was super om zo de schooldag te beginnen samen met de groepen 7 en 8. Komende week zwemt elke groep zo´n drie kwartier apart. Wij beginnen, dus moet iedereen weer om half 9 klaar staan om het bad in te gaan. Kwart over 8 dus bij De Dompelaar.

Woensdag 20 juni staat een excursie gepland naar Gorinchem. Twee ouders kunnen op dit moment die ochtend rijden en aanwezig zijn, we zijn nog wel op zoek naar ouders die willen brengen en halen, daarvoor heeft nog maar een ouder zich gemeld. Met 28 kinderen kunnen we immers niet in drie auto´s...

Ik hoop dus op nog wat aanmeldingen :)

 

Een hartelijke groet,

meester Arie Visser

De link voor het oefenen van de Psalm is:

http://www.psalmboek.nl/zingen.php

Kalender