Inloggen leerkracht

Dag lezers,

eindelijk dan ook wat foto´s van de groep, gemaakt tijdens de vele activiteiten die onze school en groep rijk zijn. Ik heb wel ontdekt dat ik de kinderen midden in het vizier moet hebben om ze goed op de site te krijgen.... Foto´s die op de laptop/computer/mobiel gewoon goed zijn, zien we nu soms ten dele, helaas... Na de vakantie hoop ik er meer op te zetten vanaf de camera van school, dat lukt thuis namelijk niet, nog niet tenminste. Van korfbal staan niet de juiste foto´s op de site, maar dat komt dus nog. 

Afgelopen week mijn verjaardag gevierd met groepsspellen, film en bordspellen. Het was een geslaagd feestje. Bedankt voor alle mooie cadeaus! Ik kreeg een mooi boek over gewoontes en gebruiken in Israël, Alium bloembollen voor in de tuin, kwasten e.d. om de ramen en deuren te schilderen, badschuim en chocolaatjes. Wat een verwennerij!

David en Jesse hebben namens de groep meegedaan met de voorleeswedstrijd en ze hebben goed hun best gedaan. Het was leuk om te zien en te horen hoe ze een stukje voorlazen. Ze zaten als koningen op hun troon. David werd zelfs bijna eerste...! Wie weet volgend jaar dan.

Nu een week welverdiende vakantie! Jongens en meiden, geniet ervan en ouders, mochten jullie een dagje of meerdere dagen ook vrij hebben, genieten jullie er samen met de kinderen ook van! Kids, tot na de vakantie! Oja, vergeten jullie je interview niet?!

Hartelijke groet,

meester Arie Visser

Psalm oefenen ? Kijk op      http://www.psalmboek.nl/zingen

Kalender