Inloggen leerkracht

Dag lezers, fijn dat u of jij  even kijkt!

Onze groep bestaat uit 14 meisjes en 7 jongens. We kunnen goed met elkaar opschieten en hebben samen veel plezier. Wat wij graag doen, laat zich raden.... Wij spelen graag in de pauzes buiten en knutselen erg graag. Ook met de Knex spelen/bouwen we graag. Rekenen op de chromebooks is helemaal fijn; ook het maken van de taallesjes op de chromebooks, dan hoef je niet zo veel te schrijven :). Gym vinden we ook heel leuk en dat hebben we wel 2x per week, namelijk op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen.

De verjaardag van de meester hebben we al gevierd, dat was heel gezellig! We hebben binnen en buiten spelletjes gedaan en naar filmpjes van Donald Duck gekeken. De voorleeswedstrijd is ook al geweest. Iedereen in de klas had een verhaal geschreven en iedereen verdiende daarvoor een compliment. Twee verhalen mochten we kiezen om die mee te laten doen met de wedstrijd. Dat waren de verhalen van Teske en Rosalie. Zij hebben de verhalen zelf voorgelezen tijdens de wedstrijd. Dat hebben ze heel goed gedaan. De twee winnaars kwamen echter uit een andere groep.

Op vrijdag hebben we regelmatig juf Connie. Die vindt dat heel leuk, want zij heeft ons ook als kleutertjes gehad! Met haar doen we ook een creavak, heel leuk!

Veel foto's worden gedeeld via parro, vandaar dat er op de site niet zo veel meer staan als voorgaande jaren. 

De Psalmen kunnen gevonden worden op Psalmboek.nl, dan kan er thuis eventueel geoefend worden met muziek erbij.

Tot zover even wat over ons en tot een volgende keer. Hartelijke groet,

meester Arie Visser 

 

Kalender