Welkom bij CBS Rehoboth!
Bent u aan het oriënteren of onze school een passende school is voor uw kind(eren)? Wees van harte welkom voor een rondleiding en gesprek! Wij laten u graag onze school zien en vertellen over onze visie, werkwijze en identiteit. Om een afspraak te maken kunt u een e-mail sturen naar r.dejong@cbsmolenwaard.nl of u belt naar 0184-661529. We maken graag tijd voor u vrij.

Waarom kiezen voor CBS Rehoboth?
Onze school is een school die echt aandacht heeft voor uw kind en die ouders en kinderen betrekt bij het leerproces. We bieden onderwijs op niveau, met een breed aanbod en boeiende, eigentijdse lessen en workshops. Zo zorgen we ervoor dat uw kind actief betrokken is en zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau. Binnen school heerst een vertrouwde en veilige sfeer waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. De Rehoboth heeft ongeveer 170 leerlingen, verdeeld over 8 groepen.  

Wendagen
Ongeveer een maand voor de eerste echte schooldag maakt de leerkracht een afspraak om vast wat van het schoolleven te proeven: uw kind mag, voor het 4 jaar wordt, twee of drie dagdelen komen wennen.

Uw kind aanmelding bij onze school
Heeft u geen rondleiding of gesprek nodig om uw keuze te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om het aanmeldformulier in te vullen. Alvast bedankt en hopelijk tot ziens op onze school!

Aanmeldingsformulier kind

Lid worden van CBS Rehoboth/CBS Molenwaard?
Draagt u het christelijk onderwijs een warm hart toe en wilt u daarom lid worden van onze vereniging? Dat kan! Door uw lidmaatschap bouwt u mee aan christelijk onderwijs in Groot-Ammers. In onderstaand formulier kunt u hierover alles lezen.

Aanmeldingsformulier lidmaatschap