Het is mogelijk om over te blijven op school. In dit stukje zullen we uitleggen hoe het overblijven is geregeld.

Voor het overblijven worden de kinderen in vier groepen verdeeld. Groep 1 en 2, groep 3en 4, groep 5 en 6 en groep 7 en 8. Tijdens het overblijven zijn er in de onderbouw twee ouders die toezicht houden tijdens het eten en buiten spelen.  In de midden- en bovenbouw is er één ouder.

Het overblijven kost € 2,00 per keer. Er bestaat ook een mogelijkheid om een overblijfkaart te kopen. Met deze kaart kunnen de kinderen 10 keer overeten. De kosten voor deze kaart zijn €20,-. Deze kaart wordt bewaard in de overblijfmap op school. Ieder keer als uw zoon/ dochter gaat overblijven wordt deze kaart afgekruist. Wanneer de kaart vol is, krijgt uw zoon/ dochter een briefje mee naar huis en kunt u een nieuwe overblijfkaart kopen bij de overblijfmoeders. U kunt hiervoor geld meegeven aan uw kind.
De kinderen van de overblijfouders mogen kosteloos overblijven. Eens per jaar kunt u aangeven of u overblijfouder wilt worden. Overblijfouders worden 1x per 3 weken ingeroosterd op een zelf gekozen dag. Overblijven is op maandag, dinsdag en donderdag.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact op nemen met de overblijf-coördinatoren Nienke Golverdingen of Raymonda Stout (overetenreh@cbsmolenwaard.nl).